Pure MeatSnax

Pure MeatSnax heeft een uniek assortiment van (zoals de naam al doet vermoeden) pure vleessnacks. Ze worden gemaakt in hartje van Ierland met écht Iers rundvlees en met de hand geoogst mineraalrijk zeewier uit de Atlantische Oceaan.

Pure MeatSnax zijn natuurlijke hondensnacks die speciaal zijn ontwikkeld om specifieke, veelvoorkomende gezondheidsproblemen bij honden aan te pakken. Gebaseerd op de overtuiging dat een goede gezondheid van binnenuit begint in wat we onze geliefde honden voeren, is Pure MeatSnax ontworpen om voedingsvoordelen te bieden om honden te helpen gelukkiger en gezonder te zijn. Alle ingrediënten zijn geselecteerd met de criteria dat “elk een gunstige functie voor de hond moet hebben”. Je zult dus nooit graan- of zetmeelvullers van welke aard dan ook vinden in deze producten.  Natuurlijk bevatten ze ook geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of glycerine.

Pure MeatSnax opereert vanuit Westmeath, in het hart van Ierland, met speciaal gebouwde apparatuur die is ontworpen om de snacks op natuurlijke wijze te bewaren. Ze maken gebruik van lokaal geproduceerd, met gras gevoederd Iers rundvlees van hoge kwaliteit en met de hand geoogst mineraalrijk zeewier uit de beroemde wilde Atlantische wateren. De kruiden zijn afkomstig van over de hele wereld vanwege hun vele en gevarieerde gezondheidseigenschappen.

De snacks van Pure MeatSnax hebben een aangenaam aroma, je kunt de botanische geur echt ruiken. Honden hebben zeer scherpe neuzen, en houden gewoon van de echte vleesgeur en vleessmaak. Ze weten dat het echt is, vol vlees en botanische goedheid, en vriendelijk verpakt voor het milieu in de nieuwe 100% recyclebare verpakkingen.

4 producten

4 producten