ACME hondenfluitjes & clickers

De beroemde hondenfluiten en clickers van ACME Whistles, in diverse kleuren. 150 jaar vakmanschap. Een ACME hondenfluitje staat voor kwaliteit. Ook luxe uitvoeringen, perfect als cadeau. De hondenfluitjes en clickers worden snel verstuurd, als het past als brievenbuspakje. Lees onderaan meer

17 producten

17 producten

ACME Whistles150 jaar vakmanschap. Altijd origineel. Van de eerste twee producten, beide wereldprimeurs, die zo populair waren dat ze de generieke naam werden voor een heel genre dat ze voortbrachten. Niemand kocht een fluitje; ze kochten een Metropolitan en een Thunderer.

De pioniers van ACME lanceerden elk decennium een innovatieve primeur. Vijf generaties hebben aan het roer gestaan zonder dat er iets verloren ging. De sociale onderdelen van het bedrijf zijn er nog steeds, zoals de arbeidersclub die een weeshuis ondersteunt. Ze zitten nog steeds in Hockley, Birmingham.

De producten staan ​​centraal. Een solide en stabiel concept, voortdurend verfijnd door innovatie, vindingrijkheid en verandering, klaar voor generatie op generatie. ACME fluitjes deden dienst in twee wereldoorlogen. Ze maakten fluitjes voor de openbare orde en voor in trams. Fluitjes die levens redden en kinderen van de speelplaats riepen. En natuurlijk ACME hondenfluitjes. Een erfenis die zal blijven overleven en groeien.

Een essentiële factor, het bastion waarop alles staat, is de vastberadenheid om The ACME te zijn. Een eeuwenoud woord met een tijdloze betekenis; om het beste en meest ontwikkelde te zijn dat iets kan zijn!