Canumi

Natuurlijk zijn er hartstikke mooie supplementen om je hond te voorzien van omega 3 en andere waardevolle voedingsstoffen uit vis en groenlipmossel. Maar wat is er beter dan gewoon echte vis en mosselen? Handmatig geselecteerd en ingeblikt in Galicië, natuurlijk geconserveerd in water zonder toevoegingen.
Lees onderaan meer

CanumiDe blikje van Canumi zijn geen complete voedingen maar pure producten die kunnen worden gegeven als aanvulling op de voeding of als nuttig voedingssupplement. Ook leuk als onderdeel van een versierde en voedzame food bowl of likmat.

Het kroonjuweel van Canumi is ongetwijfeld de Nieuw-Zeelandse groenlipmossel. Een gekend voedingssupplement voor dieren, meestal als poeder, maar nu voor het eerst ook verkrijgbaar als hele gekookte mosseltjes. Groenlipmosselen hebben ontstekingsremmende en chondroprotectieve eigenschappen die gewrichts- en spierziekten helpen voorkomen en botten, gewrichten en spieren sterker en gezonder houden.

De makreel, sardines of tonijn leveren onder andere vetzuren zoals omega 3 en 6, DHA en EPA die essentieel zijn voor het immuunsysteem, vitamines en mineralen die niet alleen het dieet vervolledigen, maar ook de gezondheid kunnen versterken. Zeeduivellever is een delicatesse met een hoge bijdrage aan ijzer, vitamines en andere voedingsstoffen, ideaal als extra verwennerij.

Alle producten worden op natuurlijke wijze geconserveerd met als enige toevoeging een beetje water. Dus zonder toegevoegde zouten of conserveermiddelen, kunstmatige kleur-, smaakstoffen of welke olie of suiker dan ook. Geproduceerd in een fabriek die ook conserven maakt voor menselijke consumptie, dus volgens alle geldende normen. Je zou er dus ook zelf van kunnen eten!

North Dorset