Bio-Ron

Bio-Ron maakt biologische producten voor vitale en gezonde dieren. Hun specialisatie is het positief ondersteunen van de processen die aan de basis liggen van een goede gezondheid bij je huisdier. Producten voor honden en andere vleeseters, paarden, ezels, geiten, etc.
Lees onderaan meer

17 producten

17 producten

Bio-RonVanuit de praktijk heeft Bio-Ron een beproeft pakket samengesteld voor bodem- en weidebeheer, dierverblijven, diervoeding, aanvullende voeding en water. Hiermee kan je zelf eenvoudig de gezondheid van je dieren en hun leefmilieu positief ondersteunen.

Inzichten vanuit voeding, biologisch teeltadvies en jarenlang intensief samenleven en werken met dieren (ook in een vrije ‘natuurlijke’ situatie) worden via Bio-Ron gedeeld, in het belang van de gezondheid van onze huisdieren en uiteraard het plezier wat wij daaraan dan kunnen beleven.

Het contrast in geestelijk en fysiek welzijn tussen wilde dieren en huisdieren of gedomesticeerde dieren was een sterke drijfveer om deze kennis uit te dragen via Bio-Ron.

Niet alleen om goede producten te kunnen leveren maar ook kennis te delen. Bio-Ron zoekt in essentie wat het wezen is van een dier en daarop volgend wat de werkelijke behoeften zijn.

Bio-Ron hoopt mensen te inspireren de meer natuurlijke weg te kiezen en bewuste keuzes te maken. Een evenwichtig en gezond dier wat vitaliteit uitstraalt is de bevestiging van de juiste koers, en natuurlijk een genot om mee om te gaan. Het is feitelijk de enige eerlijke basis van waaruit wij iets kunnen gaan vragen of verwachten van onze dieren.