Best verkocht

Aanbiedingen

Kies een categorie

Nieuw!

Charles Gaillard
Charles Gaillard
Fijne dieren webshop met uitgebreid assortiment. Wat mij voor hen deed beslissen was dat m'n (natuur)dierenarts hun producten ook gebruikt en dat ik daar goede ervaringen mee heb. Snelle en correcte levering.
Marielle Bogers
Marielle Bogers
Snelle reactie op een gestelde vraag en er werd meegedacht naar een oplossing. Keurig ontvangen wat ik besteld had. De honden zijn er verzot op.
t. bootsma
t. bootsma
Mijn hondje is allergisch voor van alles en nog wat. Hij zit op anallergene voeding van RC en daarnaast koop ik alleen nog wat lekkers bij Wilde Wolf. Ik houd het voorlopig eerst bij konijn, want er lopen nog onderzoeken bij de dierenarts. Misschien tzt uitbreiden naar wat andere lekkernijen die Wilde Wolf aanbiedt. Laatst ging er iets fout, en kreeg ik kalkoen ipv konijn. Eén telefoontje was genoeg en het werd gelijk opgelost en een dag later had ik het juiste product in huis. Ik ben zeer tevreden.
Petra Munster
Petra Munster
Snelle verzending, leuke attentie erbij en duidelijke productomschrijving op de website
Shirley Goossen
Shirley Goossen
Hele snelle verzending, netjes verpakt en een persoonlijke noot er bij.
Nancy van Kesteren
Nancy van Kesteren
Snelle en correcte levering. Productinfo is uitgebreid. Ook geschikte producten voor honden met intollerantie. Soms is er geen voorraad van het product dat ik specifiek nodig heb en dat is jammer. Je kunt wel een melding ontvangen als het weer voorradig is. Al met al een prima webshop
J.G. Gruijters
J.G. Gruijters
Betrouwbare winkel, al meerdere bestellingen geplaatst en alles zoals beschreven geleverd in de tijd die ze zelf aangeven. Geen klachten over hun service.
Gezina Sloots
Gezina Sloots
Snelle service.

Wilde Wolf – Bestel de beste producten voor je hond bij onze online hondenwinkel

Je wilt het beste voor je hond. Je hond is immers niet zomaar een huisdier maar een volwaardig familielid. Daarom is Wilde Wolf niet zomaar een dierenspeciaalzaak. Wilde Wolf hondenspeciaalzaak heeft een assortiment speciaal voor honden.

Je vindt als hondenliefhebber alles wat je nodig hebt in onze online webshop. Van hondensnacks en hondenspeeltjes tot speciale middelen tegen vlooien en teken. Ons assortiment bevat kwalitatieve producten speciaal voor honden. Met een speciale focus op duurzame en biologische producten, het liefst dichtbij geproduceerd.